پایگاه خبری وبدا

پایگاه خبری وبدا

امروز شنبه ، 1403/09/03

سال 1403 ، جهش تولید با مشارکت مردم

پایگاه خبری و اطلاع رسانی وبدا (دفتر یاسوج)

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در راستای ماموریت سازمانی خود، همواره تمام توان خود را در امر اطلاع‌رسانی صحیح و شفاف به مردم به کار گرفته است. در بررسی سند چشم‌انداز 20 ساله کشور و برنامه‌های توسعه جمهوری اسلامی ایران، به نکات مهمی توجه شده که مبنای برنامه‌ریزی برنامه‌های روابط عمومی است. بیشتر بخوانید ..

یاسوج ، بلوار مطهری ، ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج ، طبقه سوم ، واحد روابط عمومی

شماره تماس: 0743337251

مدیر مسئول : ذوالفقار دیودل

سردبیر : سیده سحر حسینی

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: تغذیه سالم یکی از مهم ترین عوامل در تامین سلامت جسمی و روحی بوده و همچنین در پیشگیری از بیماری های مختلف از جمله بیماری های قلبی، عروقی، دیابت و سرطان نقش موثری ایفا می کند.

کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج گفت: تغذیه سالم یکی از مهم ترین عوامل در تامین سلامت جسمی و روحی بوده و همچنین در پیشگیری از بیماری های مختلف از جمله بیماری های قلبی، عروقی، دیابت و سرطان نقش موثری ایفا می کند.


به گزارش روابط عمومی بیمارستان شهید بهشتی یاسوج؛ مصطفی رنجبر تغذیه متنوع، تعادل و تناسب را سه رکن اساسی یک رژیم غذایی مناسب دانست و افزود: به عقیده متخصصان این رشته گرچه تنوع لازمه تغذیه مناسب است اما جالب است بدانید آنها برخی مواد غذایی را هرگز مصرف نمی کنند.


وی ادامه داد:  تقریبا همه فرآورده های گوشتی و پروتئینی صنعتی از جمله سوسیس، کالباس، همبرگر و ناگت های آماده در سبد غذایی متخصصان تغذیه جایی ندارند و دلیل آن هم این است که این محصولات حاوی چربی بالا، نمک زیاد و مواد نگهدارنده از جمله نیترات هستند که نیترات در بدن نیز به نیتروزآمین تبدیل شده و سرطان زاست.


وی ابراز داشت: تحقیقات نشان می دهند مصرف این فرآورده ها خطر ابتلا به بیماری های قلبیو  عروقی و دیابت نوع 2 را افزایش می دهد که بهترین منابع غذایی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن؛ گوشت های کم چرب تازه، لبنیات کم چرب، تخم مرغ و حبوبات است.


کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج با بیان اینکه در تنظیم یک برنامه غذایی سالم، سه نکته را همیشه در ذهن داشته باشید، یادآور شد: تعادل یکی از اصول مهم است به نحوی که یک رژیم غذایی متعادل (استفاده از حداقل تعداد واحدهای مورد نیاز از هر گروه غذایی) تضمین کننده دریافت مواد مغذی مورد نیاز است.


وی اضافه کرد: طیف وسیعی از غذاهای متنوع را مصرف کنید زیرا هیچ غذایی به تنهایی تأمین کننده مواد مغذی مورد نیازتان نیست و از هر گروه غذایی، انواع غذاهای متنوع را انتخاب کنید.


رنجبر میانه روی را سومین اصل مهم در برنامه غذایی عنوان کرد و گفت: میانه روی در هر کاری کلید موفقیت است، پس با رعایت میانه روی در مصرف شیرینی جات، چربی ها و نمک ها می توانید از همه غذاهای دلخواه خود بهره مند شوید.


کارشناس تغذیه بیمارستان شهید بهشتی یاسوج در پایان خاطر نشان کرد: بنابراین تغذیه سالم، نیازمند برنامه ریزی و هدف گذاری برای مصرف متنوع گروه های مختلف غذایی است، فردا دیر است، تغذیه سالم را از امروزشروع کنید.10-5